Esborrar el compte
Darrera actualització: 2026-08-22
Com esborrar el compte
L'esborrat es fa a l'app My P&P, no en aquesta web.
Entra a l'app amb el teu email i contrasenya. A l'àrea de compte, inicia l'esborrat. Cal tornar a escriure la contrasenya.
Això crida deleteMyAccount: s'esborren les teves voltes (i forats), el perfil (incloses subcol·leccions de gamificació i HCP), les teves courseRequests i el compte d'Authentication. No s'esborren els camps del catàleg públic.